dimarts, 30 de novembre del 2010

Entrevista amb la Mar

Sóc la Mar, visc a Aiguafreda des de fa un any. En fa quatre que sóc a la comarca d'Osona.
Vaig ser a la Fira d'Intercanvi de Torelló la primavera passada, on vaig conèixer la vostra fira d'intercanvi.

Així vaig conèixer l'Ecoxarxa, i des de llavors la utilitzo sovint per realitzar consultes, demanar informació, oferir productes, intercanvis, etc. És un projecte que m’agrada i que celebro que segueixi creixent i creixent.
M'agraden molt les plantes naturals i els remeis amb plantes terapèutiques.



Aquesta tardor he començat a confeccionar coixins artesanals i ecològics amb plantes aromàtiques. Es poden utilitzar per qualsevol tipus de dolor, a banda de l'escalfor que desprenen en escalfar-los al microones (40 o 50 segons) o en qualsevol estufa, tenint en compte que no es cremi la roba.

Dins porten gra de mill, que en escalfar-lo deixa anar un oli que es barreja amb les plantes aromàtiques, en aquest cas lavanda, romaní, farigola o melissa (també coneguda com a tarongina). D'aquesta forma desprèn una fragància terapèutica molt agradable que també alleugera el mal de cap i a la vegada et relaxa.

Els coixins els podem col·locar a la panxa dels nadons, al cap, a les cervicals, a les espatlles o a qualsevol part del cos on tinguem dolor. O simplement gaudir de les essències i l'escalfor, ara que tenim l'hivern traient el nas...
Són fets de roba de lli i altres teles, i estan cosits a mà. La llavor de mill es ecològica i no està tractada amb productes químics.

He preparat diferents mides i colors per poder triar millor, i els preus són econòmics perquè tothom qui vulgui en pugui gaudir. Espero que us agradin!
També felicitar-vos per la vostra feina i agrair la vostra col·laboració i dir-vos: endavant ecoxarxeros!

1 comentari:

  1. Hola! Pinten molt bé aquests coixins que fa aquesta noia. Com podem aconseguir-los?
    mima
    telf 657262669

    ResponElimina