dimarts, 30 de novembre de 2010

Mercat d'intercanvi a Olot

Primer Mercat d’intercanvi a Olot el dissabte 11 de desembre!! Fes-ho córrer!!


El proper dissabte 11 de desembre es farà el 1er mercat d'intercanvi al Pavelló Firal d'Olot, organitzat per la xarxa d’intercanvi de la Garrotxa “Volcà de Troc”. Un dels objectius de la xarxa és fer de l’intercanvi un hàbit, com més mercats millor, com més intercanvi millor!
Per participar en el mercat cal portar objectes vells o nous d’utilitat que ja no ens siguin necessaris i intercanviar-los. També es poden intercanviar objectes per serveis o coneixements, l’única norma del mercat és que els euros no es poden utilitzar per fer els canvis.

Al migdia es preparà una sopa de pedres, que es farà amb l’aportació dels ingredients per part de la gent que participi al mercat (patates, ceba, pastanaga, carbassa ... ). Per facilitar la logística de l’acte es recomana que la gent porti bol i coberts i recollirem els ingredients fins les 12.


Al llarg del dia hi haurà un espai musical i també la possibilitat d'oferir tallers com a forma d'intercanvi de coneixements. També hi haurà una secció de "fes-te el teu propi regal amb material reciclat". A les dues es començarà a servir la sopa i a les tres de la tarda l'Enric Duran farà una xerrada de moneda social explicant el funcionament de la cooperativa Integral.Anima't a participar!!

Volcà de Troc, Xarxa d'Intercanvi de la Garrotxa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada