dilluns, 22 de març del 2010

Concurs de logotips de l'Ecoxarxa

Bones a tothom!

Ja tenim tots els logotips que entren a concurs, van estar exposats a la fira de Torelló i ara els tindreu aquí perquè els veieu totes les persones de l'Ecoxarxa i així podreu dir la vostra i votar sobre quin és el que preferiu que ens representi. Si bé n'hi ha que encara porten el nom antic de la xarxa, si sortís escollit algun d'aquests, s'hauria d'adaptar l'estil del logotip amb el nou nom.

Recordem que el guanyador s'endurà una panera de productes de l'Ecoxarxa i també aprofitem per demanar aportacions a aquesta panera, així que si voleu aportar-hi alguna coseta, només ens ho heu de comentar i portar-la. Després ja faríem l'entrega del premi algun dia que encara està per decidir, potser a l'assemblea del 6 d'Abril.

Envieu els vots als correus personals de l'Adrià, en Ramon o l'Enric de moment, ja que estem creant un correu nou específic per la xarxa i estem a l'espera de la seva creació, però ja podeu anar mirant els logotips mentrestant. També, qui vulgui pot votar deixant un comentari en aquest article, això si, que d'alguna manera quedi el correu electrònic del votant registrat per saber qui ha anat votant.

Vinga, gràcies i aquí teniu els logotips.


























4 comentaris:

  1. Hola! Ara mirant els logos, m'inclino més pel de baix de tot de color verd. Perquè tot i que algun dels altres té un dibuix més atreïent, personalment crec que ha de ser el màxim entenedor i senzill alhora, per nosaltres, i per veure'l des de fora.

    Aleix. vagaral@gmail.cm

    ResponElimina
  2. Jo tambè voto l'últim logo. Es clar i bonic.

    ResponElimina
  3. a mi també m'agrada més el darrer.

    Ramon

    ResponElimina
  4. Jo també trobo que el darrer logotip és el que trobo més clar, concís i bonic.

    ResponElimina