divendres, 7 de maig de 2010

3a Fira d'Intercanvi d'Osona

Benvolguts/des,L'ECOXARXA D'OSONA organitza la seva 3a FIRA D'INTERCANVI el diumenge 16 de maig a la Plaça Dalt Vila de MANLLEU.L'horari serà de 10 del matí fins a les 3 de la tarda. Hi haurà parades de productes, ofertes de serveis i coneixements, etc. Els intercanvis podran realitzar-se de forma directe o través de la Moneda Lliure: l'Ecoseny (que és una forma de registre local de l'intercanvi que compartim amb la “Ecoxarxa del Montseny”). També hi hauran Tallers, Música, Espectacles i el Dinar Popular.
Les dues fires anteriors varen tenir lloc a VIC el 20 de desembre de 2009, i a TORELLÓ el 14 de març de 2010, amb molt bona acceptació per part de la població.

L'objectiu de la Fira, és donar a conèixer l'Ecoxarxa i el seu funcionament. Les fires, són més que un mercat, són una festa en les quals fomentem la relació social entre les persones que ja formem part de la Xarxa i amb la resta de la ciutadania. Aprofitem aquesta ocasió d'interacció pública per compartir l'esperit de lluitar contra el malbaratament de recursos, afavorir les relacions solidàries, i potenciar l'economia local i de proximitat.

Per més informació, podeu consultar els següents enllaços:

Breu història de la nostra xarxa:
Correu electrònic:
ecoxarxaosona@gmail.com

Web:
http://ecoxarxaosona.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada