dimecres, 10 de febrer del 2010

Articles d'usuaris de la xarxa

OBJECTIU: LA SALUT

Em complau observar que cada cop hi ha més metges, infermeres i fisioterapeutes que apliquen les teràpies naturals -jo mateix en conec bastants-, cosa que fa uns anys era impensable.

L'osteopatia, l'acupuntura, les tècniques sinergètiques, el gestaltisme, l'ayurveda, la reflexoteràpia i moltes d'altres són pràctiques cada cop més habituals en els professionals de la salut pública. Finalment s'imposa el sentit comú.



L'objectiu és la salut, i allà on la medicina convencional troba més els seus límits, especialment en els camps energètic i emocional, és ben lícit que s'utilitzin eines de les medicines tradicionals que vénen avalades per molts segles d'experiència.

La salut és un dret que tenim tots i que cal cultivar i cuidar com un dels béns més valuosos de la vida.

A la consulta que tinc a Vic, hi ve gent de tota la comarca i de totes les edats amb patologies tan diverses com ansietat, nervis, estrès, tristesa, depressions, falta de concentració o bé de caire funcional com insomni, restrenyiment, ventre inflat, retenció de líquids, mal de cap, vertígens, Alzheimer, falta d'energia, esgotament, etc.

La majoria de clients queden sorpresos en veure la seva evolució positiva conforme avança el tractament.

També en el camp estructural s'obtenen bons resultats, com en els mals d'esquena, cervicals, lumbàlgies, ciàtiques, problemes del maluc, fibromiàlgies i dolors locals.

Altres clients vénen només per experimentar el plaer de la relaxació profunda d'un bon tractament.

Que agraïts són el nostre cos i el nostre ser; quan els escoltem una mica i els dediquem un mínim de temps i d'atenció, la resposta és, sovint, sorprenent.

Cuidar-se és un dret que facilita gaudir més plenament de la vida i ser més nosaltres mateixos.

Per a qualsevol consulta i sense cap compromís, estic a la vostra disposició.

Jaume Tebé
Publi-reportatge del Reclam

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada